Menu

Avebe genomineerd voor Most Novel Protein Ingredient Award op de Bridge2Food 2018 Protein Summit

22 oktober 2018

We zijn trots dat onze Perfectasol D520 textuuroplossing voor plantaardige pizza-topping is genomineerd in de categorie Most Novel Protein Ingredient; nieuwe eiwitingrediënten die echt innovatief zijn en meetbare voordelen bieden voor producenten en consumenten.

De winnaars worden bekend gemaakt op de 11th Protein Summit 2018 op 24-26 oktober, ’s werelds grootste eiwitplatform dat meer dan 450 eiwitexperts bij elkaar brengt.

Gerard Klein Essink van Bridge2Food: “De juryleden waren onder de indruk van de hoge kwaliteit van de inzendingen en de finalisten mogen trots zijn op hun prestatie die de groeiende innovatie binnen de eiwitsector weerspiegelt.”

Over Bridge2Food

Bridge2Food is een kennis- en netwerkorganisatie gevestigd in Nederland. De belangrijkste kracht ervan is de ontwikkeling van specifieke platforms voor de voedingsindustrie: ‘Bruggen bouwen tussen voedingsdeskundigen’. Bridge2Food is actief in de internationale voedingssector en organiseert een breed scala aan conferenties voor senior managers van voedselproducenten in Europa, de VS en Azië.